Hoe ALKOTÓ jouw leven kan verbeteren.

Allereerst, wat is de correlatie tussen mode en stijl?

Mijn visie op mode is dat het de markt is met verschillende stijlen kleding en accessoires. Mode dicteert grotendeels wat je stijl is of zal zijn. Binnen een bepaalde stijl ben je beperkt tot de items die worden aangeboden.

Hier is natuurlijk niets mis mee, want je voelt je toch op een bepaalde manier vrij en je denkt nog steeds je eigen stijl te hebben. Maar je stijl wordt eigenlijk beïnvloed door celebrities en modeketens.

Wat is er mis mee dat mijn stijl geïnspireerd wordt door anderen?

Niets. Voor de meeste mensen werkt het, en ze voelen zich erg comfortabel in de kleding die ze dragen. Maar voor de mensen die vaak van stijl veranderen of zich niet helemaal lekker voelen in hun textiele huid, zijn er andere mogelijkheden.

De manier om minder afhankelijk te zijn van mode.

Misschien kwam je al op dit idee, maar het woord dat we hier zoeken is personalisatie (of maak je eigen kleding, maar vandaag hebben we het over personalisatie).

Wat is het nadeel van personalisatie?

‘Personalisatie’ heeft vaak een amateuristische bijklank. We denken aan tekeningen, verfspetters, patches die je bij je padvindersclub krijgt (er bestaan ​​wel coole patches trouwens), en zelfs complete schilderijen. Het is niet erg aantrekkelijk voor veel modebewuste mensen.

Hoe biedt ALKOTÓ een oplossing voor dit probleem?

Naast de unieke & industriële ontwerpen die we bij ALKOTÓ ontwerpen, hebben we een extra laag toegevoegd om je minder afhankelijk te maken van mode. Je kunt dit doen door middel van customizen, maar op een high-end manier. je kunt nu jouw huis verlaten met een uniek ontwerp dat het kledingstuk versterkt en eruitziet alsof je ontwerp op het kledingstuk hoort.

Hoe verbetert dit mijn leven?

Door te beïnvloeden wat je draagt ​​en de tools te hebben om je items te personaliseren, word je minder afhankelijk van mode. Je krijgt meer ruimte voor creativiteit en zelfexpressie. Je laat je omgeving zien wat je kunt en elk item is te matchen met je nieuwe sneakers zodat je niet eindeloos hoeft te zoeken naar een passend item.


Terug naar shop

Lees over het concept


Leave a Reply

Your email address will not be published.

Quick Shop