The only turtle(neck) you can choke

Coltruien, iedereen kent ze. De één duurder en chiquer dan de ander en bijna elk merk heeft ze. En de meeste zijn niet zo interessant, tot nu toe!

Ik denk dat het bijna een jaar geleden is dat ik met dit ontwerp kwam, ik heb altijd al wat meer industrieel met chic willen mixen. Al spelend met oranje banden en robuuste gespen bedacht ik me hoe je er modebewust uit kunt zien met een heel basic outfit. Wat zorgt ervoor dat de outfit er goed uitziet? In de meeste gevallen de outfit combinatie met de juiste accessoires.

Met dit in gedachten wilde ik een kledingstuk ontwerpen waarin het accessoire in het kledingstuk is verwerkt, een basic ogende coltrui met alleen een industriële choker ziet er al heel interessant uit.

Deze coltrui is absoluut de drop waar ik het meest enthousiast over ben omdat dit kledingstuk perfect de ontwerptaal van ALKOTÓ weerspiegelt, basiskleding die erg interessant is om naar te kijken vanwege de industriële details.

Een van de coolste dingen aan deze coltrui is het feit dat je hem nog steeds kunt personaliseren! Om de strakke uitstraling van de coltrui te behouden, is er maar 1 folie die je kunt kiezen. Als je de zwarte coltrui kiest, is de foliekleur die je kunt kiezen zwart, maar met een fluwelen textuur zodat je ontwerpen er luxueus maar subtiel uitzien.


Terug naar shop


Leave a Reply

Your email address will not be published.

Quick Shop