Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Ja, dat kan, maar de retourkosten worden niet vergoed door ALKOTÓ. Kijk op: https://www.storyof-alkoto.com/retour-policy/ voor meer informatie over het terugsturen van je artikel.

Neem zo snel mogelijk contact met ons op via info@storyof-alkoto.com zodat we de fout kunnen herstellen. Als we het artikel echter verzenden voordat dit is gecorrigeerd, moet u wachten tot het artikel aan ons is geretourneerd en moet u betalen om uw artikelen opnieuw te verzenden.

Als het een item uit onze basiscollectie is, is de kans groot dat we het gaan aanvullen. Als het uit een gelimiteerde samenwerking komt, waarschijnlijk niet. Neem contact met ons op via social media of E-mail Als je het zeker wilt weten.

Afmetingen voor alle artikelen staan vermeld in de productbeschrijvingen. De pasvorm van onze tees vallen iets groter, dus controleer de afmetingen voordat je bestelt!

Wanneer wij uw bestelling verzenden, ontvangt u automatisch een e-mail met de track & trace code.

Het spijt ons, stuur een e-mail naar info@storyof-alkoto.com met een beschrijving (foto’s helpen ook!) en we zullen het voor u repareren.

Controleer eerst het adres op de bestelling en bevestig dat je het juiste adres hebt ingevoerd. Zodra uw artikel is verzonden, is het in handen van de koerier. Als je artikel als afgeleverd wordt vermeld en ontbreekt, is het mogelijk dat het bij een buurman is afgeleverd, is gestolen of nog in een bestelwagen ligt. Neem dan contact op met uw postkantoor of spreek met uw postbode. Vaak vindt het pakket binnen een week zijn weg naar het juiste adres, maar we kunnen geen vervangingen of retourzendingen geven voor artikelen die zijn gemarkeerd als “afgeleverd”.

Alle input is welkom, neem contact met ons op via info@storyof-alkoto.com

Neem een vel bakpapier, leg dit op het ontwerp en strijk het ontwerp op ongeveer 120-160 graden. Zorg ervoor dat u erop drukt en langzaam heen en weer beweegt.

Als het in backorder is, moet je ongeveer een week wachten voordat het bij je wordt afgeleverd.

Stuur een e-mail naar info@storyof-alkoto.com, of chat met ons.

Quick Shop